09-01-2019

Per 21 november 2018 is er een nieuw bestuur van de "IJsclub Birdaard" aangetreden, de ijsbaan kan dus deze winter weer open!
Het water is inmiddels met de nodige moeite op de baan gepompt. Piet P. te H. heeft een strenge winter voorspeld, laat maar komen!
De vijf nieuwe bestuursleden hebben er zin in en hebben afgesproken dat zij de ijsbaan samen met een groot aantal vrijwilligers open gaan doen zodra dat enigszins mogelijk is. Later meer.

Openingstijden:

zie hiernaast.

Koek en Zopie:

Chocolademelk/Koffie/Thee/Koek verkrijgbaar, voor de prijzen zie loket, voor de jeugd is de RANJA gratis.

Abonnementen per jaar:

Gezinskaart € 6,00

Persoonlijk € 2,50

De contributie zal jaarlijks na 1 november worden afgeschreven. Wilt u de automatische incasso weer ongedaan maken dan is een telefoontje of een e-mail naar het bestuur voldoende.

Toegangsprijzen/dag(deel)prijzen:

Per dag(deel) € 1,00